SACHA

BRANDING
Sacha
huisstijl

 

Opdrachtgever Sacha, bekend van de schoenen en accessoires, en inmiddels een multinational met 69 winkels in vijf landen.
Project nieuwe huisstijl
Resultaat Als grafisch ontwerper van Sacha was Judith bijna drie jaar verantwoordelijk voor de look & feel van het merk. Het merk Sacha is ‘trendsettend, eigenzinnig en uitgesproken’. Deze eigenschappen vertaalden zich in de nieuwe huisstijl: sterke, grafische prints en nadrukkelijke typografie. Er werden duidelijke templates gemaakt voor alle uitingen: website, online mailings, posters en lookbooks. Daardoor kreeg Sacha een nieuwe identiteit.
Voor de wintercollectie van 2012 werden collectieboekjes ontworpen. Tijdens dit seizoen speelde het thema punk een belangrijke rol in de ontwerpen. Punk is ook het uitgangspunt voor het grafisch ontwerp geweest. De foto’s uit de eerste shoot werden verwerkt in de grafische tekeningen, en de illustraties zijn gemaakt aan de hand van de collectiethema’s: punk, vintage en rock.

SKILLS

concept development, strategy, art direction, project management, magazine design, illustration, typography, graphic design, desktop publishing

TEAM

studio photographers, copywriters, all in close cooperation with Sacha

DATE

2011-2014

Datum
Categorie
Branding