WEBSITES

Freddelabretoniere.nl

 

Opdrachtgever Fred de la Bretoniere, de Nederlandse schoenen- en tassenontwerper met een internationaal succesvol concern.
Project een online identity ontwikkelen voor e-mailings
Resultaat Met het nieuwe grid voor mailings en templates voor actie-, thema- en trend-newsletters werd de eenvoud en elegantie van Fred de la Bretoniere’s ontwerpen benadrukt – alles uiteraard in lijn met nieuw ontworpen huisstijl.

 

Store3D

 

Opdrachtgever Store3D, een bedrijf dat winkelconcepten ontwikkelt voor toonaangevende merken.
Project huisstijl- en site-ontwerp
Resultaat Er is een concept gemaakt voor de huisstijl en ook de site is op maat ontworpen voor Store3D. De foto’s van recente projecten springen in het oog en worden afgewisseld met een strakke typografie en een rode basis, die overal in de huisstijl terug is te vinden. Niet alleen de vormgeving was hierin belangrijk, maar ook de usability. Door goed te kijken naar het gedrag van online bezoekers op de site, is een basis ontstaan waarop de hele site is gestoeld.

 

Dalani.nl/Westwing.nl

 

Opdrachtgever Dalani.nl – inmiddels Westwing.nl – is de eerste shoppingclub in Nederland waar leden design-woonaccessoires met hoge kortingen kunnen kopen via flash sales.
Project merkidentiteit voor de lokale Nederlandse markt
Resultaat Als chief creative executive ontwikkelde Wilma de look & feel van de website. De stijl komt terug in de dagelijks nieuwe sales, elke dag een nieuwsbrief, posts op social media en een online magazine. Ook de Dreamrooms – speciale thema-sales – zijn op meerdere platformen uitgewerkt, met extra aandacht voor mobile conversions om moeiteloos te kunnen shoppen met je telefoon.

 

vtwonen.nl

 

Opdrachtgever vtwonen, woonmagazine en ‘smaakmaker en stijlmeester’.
Project online kanaal voor vtwonen
Resultaat In samenwerking met de redactie van vtwonen is de online vertaalslag gemaakt. De indeling en flow van de gerestylde vtwonen zijn de basis van de huidige website.

TEAM

web developer, app designer, web designer, copywriter, logistics & supply, customer care management and Store3D’s project manager Jacolin van Manen

SKILLS

concept development, creative direction, strategy, branding, style curation, web design, usability, UX design, online marketing, responsive web design, graphic design

Datum
Categorie
Online