MONTÈL MAGALOGUE

PRINT
MONTÈL MAGALOGUE 2020-2021

 

 

Opdrachtgever MONTÈL, de zitspecialist, met 35 winkels in Nederland
Project Restyling van het instore magazine/catalogus, dat dient als bron van inspiratie voor een nieuwe look in huis, maar dat ook veelvuldig gebruikt wordt op de winkelvloer als naslagwerk. Er was ruimte voor nieuwe fotografie, maar ook een deel van het bestaande materiaal zou moeten worden hergebruikt. Uitgangspunt van de briefing was ‘rust & ruimte’.
Resultaat Voorin is het een eigentijds inspiratiemagazine met stijlvolle fotografie op bijzondere locaties in combinatie met nieuwe conceptuele studiofotografie. Daarnaast staan alle banken uit de courante collectie overzichtelijk gerangschikt in de catalogus achterin, voorzien van alle productinformatie. Ook in het catalogusdeel een overzicht van de verschillende collecties relaxfauteuils, en een selectie van kleinmeubelen, verlichting en woonaccessoires.

126 pagina’s, inclusief een uitvouw achterin met alle banken op kleur gerangschikt.
Samengesteld uit 3 verschillende papiersoorten.

Oplage 90.000 stuks
Drukkerij Tuijtel

TEAM

Concept and production: TFOH
Art direction: Wilma Tichelaar
Graphic design: Judith Klijn
Copy: Niki Rap
Photography: Stan Koolen, Jurriaan Hoefsmit, René van der Hulst
Styling and design: Susanne Kennedy, Yvon van Grinsven
Styling assistant: Charlotte Jochems
Image editor: Marco Stoker
Thanks to: Cleo Scheulderman, Jeroen van der Spek (2019)
Brand manager: Maxime In Het Veld

SKILLS

#creativedirection #magazinedesign #conceptdevelopment #contentcreation #editorial #artdirection #graphicdesign and #copywriting #interiorphotography #interior #photography #styling #interiorstyling #style #design #curation #shopping and #imagemanipulation #imaging #print #location #models #scouting #projectmanagement

Datum
Categorie
Print