BRUGMAN MAGAZINE 2023

PRINT
BRUGMAN MAGAZINE 2020-2023

 

 

Opdrachtgever BRUGMAN KEUKENS EN BADKAMERS 35 winkels in Nederland
Project Ontwikkeling van een nieuw instore magazine, dat dient als inspirerend naslagwerk voor potentiële klanten. Er was ruimte voor nieuwe fotografie, maar ook een deel van het bestaande materiaal zou moeten worden hergebruikt. Het magazine moest aansluiten bij de reeds bestaande huisstijl voor uitingen in drukwerk en op de winkelvloer.
Resultaat Het magazine is onderverdeeld in keukens en badkamers. De nieuwste trends en snufjes komen aan bod in inspirerende settings en ook herkenbare ‘probleem’situaties worden getackeld. Informatief over mooi aanbod in de winkels, afgewisseld met binnenkijkers bij tevreden Brugman-klanten. In de tekst is nadruk gelegd op betaalbaarheid en dienstverlening: bij Brugman vind je hulp bij al je keuken- en badkamerwensen voor een eerlijke prijs.

Omvang 60 pagina’s
Cover voorzien van een speciale structuur coating
Drukwerk via Printman

TEAM

Concept and production: TFOH
Art direction: Wilma Tichelaar
Graphic design: Judith Klijn
Copy: Niki Rap
Photography: Jurriaan Hoefsmit, Marc Wittkampf
Styling: Judith Dekker, Isa van Meersbergen
Image editor: Marco Stoker
Brand managers: Robin van der Reijen, Sylvie Pennings, Tember van den Heuvel

SKILLS

#creativedirection #magazinedesign #conceptdevelopment #contentcreation #editorial #artdirection #graphicdesign and #copywriting #interiorphotography #interior #photography #styling #interiorstyling #design #style #curation #shopping and #imagemanipulation #imaging #print #location #models #scouting #projectmanagement

Datum
Categorie
Print