BEURSSTANDS + EXPO’S

BRANDING
Fred de la Bretoniere en Shabbies, TUI, Dalani.nl
beursstands + expo’s

 

Opdrachtgevers 1. Fred de la Bretoniere en Shabbies: twee succesvolle Nederlandse schoenenmerken; één concern
2. TUI, de vakantie-aanbieder met meer dan 100 reisbureaus in Nederland
3. Dalani.nl, een members-only shoppingclub voor home & living (nu Westwing.nl)
Project Creëer opvallende aanwezigheid op de beurs
Resultaat Fred de la Bretonière staat voor tijdloze ontwerpen en Shabbies voor stoere leren schoenen. Om de verschillende merken samen sterk te kunnen presenteren, werd er een eenduidig beeld gezocht. Dat werd de schoenleest: dit beeldmerk werd zo bewerkt dat het verbonden lijkt met de 3D-objecten in de ruimte.
Voor TUI werden de visuals van hun grote stand tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht in 2016 gemaakt. Vooral de visual van de onderzijde van een enorm TUI-vliegtuig sprong in het oog. De overige doeken bestonden uit logo-doeken en sfeerfoto’s van droombestemmingen.
Voor Dalani.nl (nu Westwing.nl) is een stand ontworpen voor de Woonbeurs in 2012. De pay-off ‘Dalani, een kado voor je huis’ was hierbij het uitgangspunt. Papierkunstenaar Zoe Bradley leverde megastrikken: een humoristische verwijzing naar de manier waarop de online aankoop thuis wordt bezorgd. Voor de presskit werd een miniatuurdoosjes met strik bedacht. Dalani’s deelname aan deze Woonbeurs gaf het ledenaantal een enorme boost.

 

 

 

TEAM

marketing management, 3D designers, builders and decorators, buyers, logistics, visual merchandiser, marketing department of Fred de la Bretoniere and Jacolin van Manen, project manager at Store3D

SKILLS

#branding #conceptdevelopment #creativedirection #spatialdesign #storytelling #graphicdesign #typography #artwork #setconstruction #standdesign #mobile #retail

Datum
Categorie
Evenementen