ARTWORK

MUZIEKGEBOUW AAN HET IJ
CAMPAGNE

 

Opdrachtgever Muziekgebouw aan het IJ is een internationaal toonaangevend, open en gastvrij podium in Amsterdam met concerten in verschillende genres, van klassiek tot elektropop.
Project campagne voor het World Minimal Music Festival
Resultaat Afstudeerproject Judith in 2007. Het concept: allereerst komt er een affiche in de stad met een minimalistische afbeelding van een instrument. Dit was het uitgangspunt. Hingen die eenmaal in de stad, dan werd er een week later een gedetailleerdere print overheen geplakt. Weer een week later zou de aankondiging van het festival bovenop het geheel geplakt worden. Het idee hierachter: door verschillende posters over elkaar te plaatsen, ontstaat er herhaling, wat óók het belangrijkste kenmerk is van minimal music. Om de campagne compleet te maken, werden er ook flyers, advertenties en een filmpje gemaakt.

 

VTWONEN

 

Opdrachtgever vtwonen, het grootste Nederlandse platform voor interieurliefhebbers, met een magazine, eigen collectie, online woonwinkel, tv-programma en boeken
Project huisstijl voor vtwonen en de huiscollectie van vtwonen
Resultaat Tijdens de restyling van het magazine is ook een nieuwe stijl voor de vtwonen huiscollectie ontwikkeld. Hiervoor heb ik de illustraties gemaakt, die ik verwerkt heb tot logo’s, in lijn met het beeldmerk van vtwonen, door de ‘O’ en het hartje terug te laten komen.

 

MONTÈL
TEKENINGEN & COLLAGES

 

Opdrachtgever Montèl, ‘de zitspecialist’, met 33 winkels in Nederland
Project Uniek beeld maken voor Montèls magazine
Resultaat Sinds 2014 werken we met Montèl aan hun jaarlijkse magalogue. Ieder jaar maken we door middel van tekeningen en collages iets bijzonders van standaard afbeeldingen. Hannah Barrow maakte de caleidoscopische illustraties van fauteuils.

 

 

 

SKILLS

concept development, strategy, art direction, project management, illustration, typography, graphic design, art

TEAM

in close cooperation with Muziekgebouw 't IJ, vtwonen en Montèl

DATE

2007 - present

Datum
Categorie
Artwork