OVER ONS

CREATIEF ÉN COMMERCIEEL

 

Van een magazine voor Montèl tot een compleet nieuwe huisstijl voor Fred de la Bretonière: The Fabric of Home is het adres als het gaat om home&living-projecten. Door ieders specifieke ervaring staat de studio garant voor ijzersterke conceptontwikkeling, of het nu gaat om branding, artwork, print of online. We combineren een grote creatieve expertise met een scherp oog voor marketing, waardoor we inmiddels al veel aansprekende en effectieve lifestyle-concepten voor internationale opdrachtgevers hebben neergezet. Om elke opdracht efficiënt uit te voeren, beschikken we over een uitgebreid eigen netwerk van professionele creatieven: fotografen, ontwerpers, stylisten en tekstschrijvers.

 

The Fabric of Home bestaat uit:

Wilma Tichelaar

Art director en conceptontwikkelaar. Ze deed de Gerrit Rietveld in Amsterdam en een master in conceptontwikkeling. In Londen bekwaamde ze zich in integrated advertising.
Vincent Wijers (opdrachtgever Kleur Nederland):

‘Wilma moet je niet in het vakje willen plaatsen van art direction. Ze is zoveel meer! Alles wat hot en happening is, combineert ze op onnavolgbare wijze’

Judith Klijn

Grafisch ontwerper. Ze studeerde cum laude af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg en deed een minor aan het Sint Lukas in Brussel.Anouk Nelissen (opdrachtgever Sacha Shoes):

‘Judith is een grafisch ontwerper die zichzelf elke keer weer weet te overtreffen. Ze bezorgde ons een consistente huisstijl en voor haar professionele huisstijlhandboek ben ik haar nog elke dag dankbaar’